kolmapäev, 1. august 2018




1.august, 2018 Dublinis

Hobies, Interests, and Networking

Täna oli esimest korda see hommik, kui tundsin, et tahaksin hoopis voodisse magama jääda, olin pisut väsinud. Õnneks läks see tunne ruttu üle (ega selleks aega polnudki).
Hommikuse aja pühendasime eile Book of Kell`s raamatukogus täidetud töölehtedele. Edasi tuli teemaks GAA (Gaelic Athletic Assotion) ja tema tegemised. See on Iiri rahvusvaheline asjaarmastajatest sportlaste organistsioon, mis propageerib Gaeli sportlikke tegevusi ja toetab ka rahvatantsu- ja muusikat.
Seejärel rääkis igaüks oma hobidest ja vabaaja tegevustest, kirjutasime sellest lühiettekande ja kandsime selle ette ning jätkasime nutitelefonide kasutamise positiivsete ja negatiivsete külgedega, kirjutasime jälle ühe ettekande. Pärastlõunal aga toimus debatt teemal " Tehnikasaavutused pärsivad inimese arengut". Üks rühm kaitses teemaksolnut, teine rühm pidi vastupidist tõestama .

3 kommentaari:

  1. Jälle midagi väga kasulikku! Seda saab meie enda koolis ka kasutada mobiiltelefonidest rääkides.

    VastaKustuta
  2. Maire, Sa oled selle aja jooksul nii palju põnevat teada saanud, et ma arvan, et Sa võid oma levitamiseürituse vabalt meie kooli inglise keele õpetajatele teha. Usun, et kõik ontänulikud. Praeguseksoled vist juba õnnelikuna kodus tagasi!👌😊 igatahes oled Sa super tubli olnud, on ju! Usun, etSulle need kaks nädalat meeldisid!!!

    VastaKustuta
  3. Jah Iirimaa oli imeline, aga lõppu te ei tea. Kartsin Pariisi ja oli ka põhjust. Ma iial ei vali lendamiseks enam AerFrance´i.

    VastaKustuta

3.august, 2018 Dublinis ACTIVATE YOUR English  FOR TEACHING   GROUP b1+,B2   TRINITY COLLEGE DUBLIN 23 rd july to 3 rd august, 2...